Witaj!
LogowanieRejestracja

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy Gyre
07.10.2016, 13:37
Post: #1
Nowy Gyre
Maxspect wypuścił nowe modele gyre
http://www.salarias.pl/pl/c/Nowosci-MAXSPECT/144%255C
Z nowym sterownikiem który daje naprawdę dużo opcji ustawień.
Co o tym myślicie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
07.10.2016, 13:47
Post: #2
RE: Nowy Gyre
wszystko fajnie , ale ta cena......
za tyle masz 5-6 szt rw 15 które ustawisz jak chcesz i na pewno dadzą większy ruch wody niż gyre.
sam się do niego przymierzałem ale jednak wygrało dowolność ustawień w przypadku kilku falowników.
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
07.10.2016, 15:24
Post: #3
RE: Nowy Gyre
W moim 180l mam 2 pompy cyrkulacyjna i przez to, że odstają to kłują w oczy. Gyre jest płaskie a cena najmniejszego urządzenia spadła jak widzę.

rafoholik Zdziwko
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
07.10.2016, 20:36
Post: #4
RE: Nowy Gyre
Bo jest bez kotrolera... Tez sie zadtanawialem co to za cena 600-700 zl za gyre , mowie co poszli na ogien i noze z jebao i opuscili cene?? A tu bach nie ma kabli zasilacza ani konttolera.
Ponizej sa cale zestawy i ceny powyzej 1300...
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
07.10.2016, 20:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2016 20:51 przez Rafal.)
Post: #5
RE: Nowy Gyre
Nowe kontrolery są kompatybilne ze starymi pompami (XF-130 i XF-150), więc będzie można z czasem wymienić na nową wersję. Choć tryby pracy chyba ma te same co starsza wersja.

http://akwarium.gorzow.pl
http://korepetycje.gorzow.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
07.10.2016, 21:25
Post: #6
RE: Nowy Gyre
Morseton napisał(a):Bo jest bez kotrolera... Tez sie zadtanawialem co to za cena 600-700 zl za gyre , mowie co poszli na ogien i noze z jebao i opuscili cene?? A tu bach nie ma kabli zasilacza ani konttolera.

Czyli jak, sama pompa nie będzie działać czy działać jednostajnie ?

rafoholik Zdziwko
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
07.10.2016, 21:33
Post: #7
RE: Nowy Gyre
Nie będzie działać, bo kupujesz samą pompę, bez sterownika i zasilacza.

http://akwarium.gorzow.pl
http://korepetycje.gorzow.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
[-] 1 użytkownik podziękował za ten post:
Arturro (07.10.2016)

Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Zdjęcie Nowy zbiornik 50 litrow Migaca10 18 995 13.02.2019 21:16
Ostatni post: Jaro

Skocz do:



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2019 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Elementy graficzne wykonane przez Polski Support MyBB.
Kodowanie i obsługa techniczna: TIserwis.pl.