Witaj!
LogowanieRejestracja

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Watomierz
19.10.2016, 20:31
Post: #1
Watomierz
Hej wszystkim,
chciałbym zakupić watomierz aby mieć mniej więcej pogląd ile prądu zużywa akwarium w ciągu dnia/tygodnia/miesiąca.
Czy ktoś z Was używa i mógłby coś polecić?
Na necie znalazłem dużo pozytywów nt. GB202 https://www.morele.net/greenblue-watomie...02-499327/
Odpowiedz cytując ten post
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
19.10.2016, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2016 20:43 przez stona175.)
Post: #2
RE: Watomierz
Ja mam taki i jest ok.
Tylko ja brałem w centrum elektroniki na alledrogo
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
19.10.2016, 20:45
Post: #3
RE: Watomierz
Tutaj:
http://allegro.pl/licznik-energii-mierni...40238.html
?
Odpowiedz cytując ten post
19.10.2016, 21:00
Post: #4
RE: Watomierz
Taki sam tylko taniej.
Odpowiedz cytując ten post
19.10.2016, 21:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2016 21:08 przez stona175.)
Post: #5
RE: Watomierz
Dokładnie
Tylko wtedy brałem kilka rzeczy więc mi przesyłka wyszła za friko.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 10:13
Post: #6
RE: Watomierz
Ja nie używam, im mniej wiem tym lepiej śpię Oczko

WyTaplaTalkowane z Androida
Odpowiedz cytując ten post
[-] 1 użytkownik podziękował za ten post:
stona175 (20.10.2016)
20.10.2016, 10:54
Post: #7
RE: Watomierz
Zamówiłem ten BG202 39,99zł.
Temat chyba można zamknąć, chyba że ktoś będzię chciał dyskutować Uśmiech
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 11:51
Post: #8
RE: Watomierz
Nad czym tu dyskutować hehe. Pomiar jest miarodajny chodź można wyliczyć jeszcze pobór samemu Oczko
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 12:10
Post: #9
RE: Watomierz
stona175 napisał(a):wyliczyć jeszcze pobór samemu
No własnie chciałem zobaczyć jak wyliczenia wg producentów odnosnie zużycia mają się do realizmy.
Odpowiedz cytując ten post
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
20.10.2016, 12:49
Post: #10
RE: Watomierz
Michał chyba miał na myśli akcje z miernikiem (Volt*Amper) i kalkulatorem.
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 12:53
Post: #11
RE: Watomierz
MozliweUśmiech tez się da ale tak jest prościej Uśmiech
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 13:15
Post: #12
RE: Watomierz
Dokładnie Adamie. Tak sprawdzałem też poprawność wskazania urządzenia.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 13:37
Post: #13
RE: Watomierz
stona175 napisał(a):Tak sprawdzałem też poprawność wskazania urządzenia.

Rozumiem, że wskazania urzadzenia w miarę się pokrywają z odczytem ręcznym.
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 14:35
Post: #14
RE: Watomierz
Filipek chcesz większe stawiać widzę hehhe
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
20.10.2016, 14:50
Post: #15
RE: Watomierz
Nie namawiał mnie do złego Jarek Oczko
Odpowiedz cytując ten post
21.10.2016, 12:28
Post: #16
RE: Watomierz
Ile kosztuje kwh? 0,31zł brutto? Mozliwe to?
Odpowiedz cytując ten post

Odpowiedz 


Skocz do:



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2020 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2020 MyBB Group.
Elementy graficzne wykonane przez Polski Support MyBB.
Kodowanie i obsługa techniczna: TIserwis.pl.