Jak hodować bojownika
|
Liczba postów: 922
Liczba wątków: 177
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Miasto: Polska
Rok urodzenia: 1978
Filmik stary jak świat, ale kto nie widział , niech obejrzy. Przy okazji można się dowiedzieć w czym " najlepiej " hodować bojownika.
Link : http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-hodowac-bojownika
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Jacy ludzie potrafią być bezmyślni . :cry:
Moje akwarium 112l
Muszę zwrócić honor sklepowi  Jakiś czas temu tam byłem i jest to jeden z nielicznych sklepów gdzie bojowniki nie pływają w kubkach. Mają akwarium podzielone na boxy ;P choć pewnie i tak się widzą i stroszą płetwy .
Liczba postów: 17 529
Liczba wątków: 1 233
Thanks Received: 3 in 3 posts
Miasto: Gorzów Wlkp.
Rok urodzenia: 1980
Nie trzymają w kubkach - to plus. Ale film instruktażowy Jak hodować bojownika to jakaś kpina jest. Jak można coś takiego w internecie zamieścić i jeszcze z reklamą sklepu. Przecież on zamiast reklamy robi sobie antyreklamę u akwarystów. Ja nie wiem, czy to taka moda w zielonogórskich sklepach, żeby pokazać swój brak podstawowej wiedzy i ośmieszyć się w oczach klientów czy jak, najpierw Egzotarium ze swoim "artykułem" w Gazecie Lubuskiej, potem Fauno Styl ze swoim "filmem instruktażowym". Tragedia. Ciekawe, kto następny błyśnie swoją "wiedzą" akwarystyczną.
Liczba postów: 1 801
Liczba wątków: 23
Miasto: Szczecin
Rafal napisał(a):Jak można coś takiego w internecie zamieścić i jeszcze z reklamą sklepu. Przecież on zamiast reklamy robi sobie antyreklamę u akwarystów. Bo ten film nie jest kierowany do akwarystów.
Ja tam nic nie wiem, przypadkiem na ten filmik natrafiłem. :/ Chyba się po prostu nie zastanowili nad tym nagraniem. :\ Z autopsji mogę powiedzieć że sprzedawca ,czy też właściciel , wydaje się człowiekiem który zna się na rzeczy , tym bardziej dziwi mnie fakt że celowo się kompromituje i namawia do trzymania ryby w kuli.
A co do Gazety Lubuskiej , no cóż, oni napiszą wszystko  a na dodatek zawsze połowę rzeczy przekręcą , to norma. Interpretują różne sprawy w tylko sobie znany sposób. ;P
No bo trzymanie bojownika i warunki o których od dawna mówi wielu sprzedawców to jeden z mitów, ilu jest tych, którzy zaczynają, ilu tych którzy się znają...nikt tego nie wie, ale ilu zdenerwuje filmik a ilu zainteresuje? Na pewno swoje zrobił i chętnych znalazł na trzymanie bojownika w, oby chociaż kuli.
Liczba postów: 17 529
Liczba wątków: 1 233
Thanks Received: 3 in 3 posts
darek3160 napisał(a):A co do Gazety Lubuskiej , no cóż, oni napiszą wszystko a na dodatek zawsze połowę rzeczy przekręcą , to norma Przekręcą czy nie, nie ma to znaczenia. W przypadku artykułu o którym piszę, nie ma mowy o przekręceniu, powiem więcej, właściciele sklepu którzy ten artykuł popełnili chwalą się nim na stronie internetowej sklepu. Muszą być dumni z posiadanej przez siebie wiedzy. Mowa o:
Ciekawy jestem, który sklep będzie następny i zechce podzielić się swoją wiedzą z niewtajemniczonymi
Liczba postów: 1 091
Liczba wątków: 148
Rok urodzenia: 1977
Rafał, a może zapytać GL, czy nie zechciałaby przeprowadzić wywiadu z LFA ?
Artykuł jest żenujący i dawno temu się z tym biłeś przecież, to jak kopanie się z koniem, więc...reakcja musi być, jaki efekt- trudno powiedzieć
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
Witaj
|
Musisz się zarejestrować aby pisać na LFA.
|
Historia forum
|
akwarystyczne.info - Lubuskie Forum Akwarystyczne istnieje od
11 lat
|
Magazyn Akwarium
|
 |
Reklama
|
|