Witaj!
LogowanieRejestracja

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akwarium Eleeri
02.02.2018, 21:15
Post: #17
RE: Akwarium Eleeri
Eleeri napisał(a):miały być same krewetki, ale małżonek się skusił na bojownika
niemądry małżonek wydał wyrok na twoje krewetki.Smutny

[Obrazek: atbm.jpg]
Mój kanał Youtube
Każda rybka może być złota, wystarczy obtoczyć w panierce Oczko
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
02.02.2018, 21:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2018 21:34 przez Eleeri.)
Post: #18
RE: Akwarium Eleeri
Mam nadzieję, że jednak nie.

Bojownik na razie mały, nie wiem czy zmieściłby tę krewetkę do pyska (?)
W sumie to się nie znam.
Czytałam, że Amano nie powinny być zjedzone, ale to teoria.
Czas pokaże Smutny
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
03.02.2018, 15:20
Post: #19
RE: Akwarium Eleeri
Co robić w przypadku braku prądu?
Szczególnie, gdy nie ma go kilka godzin?
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
03.02.2018, 15:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2018 15:40 przez fazi_poz.)
Post: #20
Akwarium Eleeri
Kilka godzin nie powinno być problemem. Kilkanaście już tak. Zanim na nowo ruszy filtr wypłucz gąbkę w wodzie ze zbiornika i zrób podmianę. Dolej bakterii. Więcej nie zrobisz


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

[Obrazek: 28238855_10210920988405419_1981395075703536378_o.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
03.02.2018, 17:43
Post: #21
RE: Akwarium Eleeri
A co jeśli nie będzie mnie w domu?
Doczytałam, że taki filtr jak ruszy po kilku godzinach potrafi wytruć akwarium Smutny

U mnie dzisiaj nie było prądu, przerw w dostawie było kilka, na szczęście za każdym razem nie dłużej niż pół godziny.
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
03.02.2018, 18:38
Post: #22
RE: Akwarium Eleeri
Zawsze możesz zainwestować w jakiś mały UPS. Ja mam do takiego tylko filtrację podpiętą, żeby jak najdłużej działało.
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post
03.02.2018, 19:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2018 19:43 przez Eleeri.)
Post: #23
RE: Akwarium Eleeri
Dzięki, właśnie kupiłam na all taki za stówkę Uśmiech jakaś promocja jest Oczko

Chciałam jeszcze spytać,
mój bojownik siedzi schowany w trawie i nie wiem, boi się, czy jest może chory (?)
Rano sypnęłam mu szczyptę czerwonej larwy komara, ale nawet nie podpłynął.
Później jak zapaliło się światło (włączyli prąd) to pływał pośrodku, a jak zobaczył krewetki to uciekł i znowu zaszył się w trawie.
Tak wygląda.


Załączone pliki Miniatury
       
Znajdź wszystkie posty użytkownika Chcę podziękować
Odpowiedz cytując ten post

Odpowiedz 


Skocz do:



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2019 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Elementy graficzne wykonane przez Polski Support MyBB.
Kodowanie i obsługa techniczna: TIserwis.pl.