Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[27] Czerwony pagórek
No proszę! szybko się maluchy zaklimatyzowały Big Grin
Odpowiedz
Dzięki za krewcie Bąbel. Grzałka działa?
240L - Astronotus ocelatus x 2, Pterygoplichthys gibbiceps x 1, Platydoras costatus x 2
Odpowiedz
Smoku , załadujesz fotę korzenia ;d?
Odpowiedz
Co to za świetlówki ? Bo zdjęcie wyszło żółte/ zielone (chyba, ze to wina ściany).
A aranżacja jak gałęzatka będzie na całym dnie, naprawdę super będzie wyglądała.
Może jakieś micro na korzeniu/lawie ? I roślinkę z prawej strony usunąć. Do finałowego zdjęcia proponuje również wyjąć filtr.
Pozdrawiam Serdecznie Smile

"Zainspirowany niepowtarzalnym pięknem natury"
Odpowiedz
smoku napisał(a):Grzałka działa?
Działa!Bez niej miałem w baniaczku trochę za chłodno.Teraz jak się podniosła temperatura to i rybcie jakieś żwawsze się zrobiły... :mrgreen: Dziękuję!Gdybyś czegoś potrzebował wal jak w dym Tongue
Odpowiedz
Tło to zielona ściana, dlatego taki efekt jest, świetlówki 2 x osram L 6W/25 White, tyle o nich wiem...

Fotka aktualna, teraz filtracją zajmuje się hailea kaskada s106
[Obrazek: 35482c43d70ef67amed.jpg]
240L - Astronotus ocelatus x 2, Pterygoplichthys gibbiceps x 1, Platydoras costatus x 2
Odpowiedz
Mała aktualizacja - teraz jest "prawie" tak jak chciałem żeby było...

[Obrazek: 1055d26e06053129.jpg]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1055...53129.html
Odpowiedz
No i teraz to nawet, nawet wygląda Wink Wcześniej było troszkę za ciemno, teraz jest chyba dobrze doświetlone. Baniaczek ładny, ale ja tam wolę bardziej gąszcz niż takie spokojne polanki z krewetkami na czele Smile
Odpowiedz
blyxa z baniaka przed aktualizacją u mnie teraz rosnie Big Grin
Odpowiedz
Gałęzatke na całe podłoże rozłóż i dla mnie będzie rewelacja. Naprawdę unikalną i oryginalną aranżacje stworzyłeś.
Pozdrawiam Serdecznie Smile

"Zainspirowany niepowtarzalnym pięknem natury"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
Musisz się zarejestrować aby pisać na LFA.

Login:

Hasło:

[-]
Historia forum
akwarystyczne.info - Lubuskie Forum Akwarystyczne istnieje od 13 lat
To forum powstało 08.12.2009.

[-]
Magazyn Akwarium

[-]
Reklama

>