Arowana
|
07.01.2014, 23:27
|
|||
|
|||
Arowana
i jak pięknie poluje...
|
|||
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
|
|
03.03.2014, 19:22
|
|||
|
|||
RE: Arowana
Cud narodzin:
|
|||
03.03.2014, 20:20
|
|||
|
|||
Chyba etap drapieżników przede mną. Coraz bardziej mi się podobają.
Więcej o dyskowcach na dyskowce.info Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein |
|||
03.03.2014, 20:26
|
|||
|
|||
Adam napisał(a):Chyba etap drapieżników przede mną Drapieżniki są cudowne, przed uaru miałem przez 3 lata Channa, wcześniej piranie i sumy. Nadal mnie ciągnie jak to mój Przyjaciel Rysiek gada " do zębów". Arowana to jedno z moich marzeń, ale to wtedy jak baniak 4mx4m postawię sobie ![]() |
|||
03.03.2014, 20:31
|
|||
|
|||
Wszystko mogę zaakceptować, ale karmienie myszami, ptakami czy innymi żyjącymi stworzeniami to jeszcze zadużo jak dla mnie. Ale nigdy nie mówię nigdy.
Więcej o dyskowcach na dyskowce.info Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein |
|||
03.03.2014, 20:32
|
|||
|
|||
Adam napisał(a):Wszystko mogę zaakceptować, ale karmienie myszami, ptakami czy innymi żyjącymi stworzeniaminie tylko dla Ciebie za dużo, a debili nagrywających takie filmy i zamieszczających je w sieci niestety nie brakuje... |
|||
03.03.2014, 20:49
|
|||
|
|||
Ale bestia! Słyszałem o niej, ale nie widziałem żadnego filmu. Technika polowania imponująca...
![]() (03.03.2014 20:32)marcinsz30 napisał(a): debili nagrywających takie filmy i zamieszczających je w sieci niestety nie brakuje... Dokładnie, kiedyś widziałem filmik ukazujący właściciela wrzucającego piraniom połowę (POŁOWĘ) żywego, poruszającego się karasia. Ale miał ubaw, ale się cieszył... |
|||
03.03.2014, 20:50
|
|||
|
|||
Więc mi jeszcze kiedyś opowiesz jak karmić takie potwory humanitarniej i może się przekonam do zębów.
|||
03.03.2014, 20:55
|
|||
|
|||
A tak poza tym to jak robić coś w zbiorniku przy takich bestiach? Chyba w metalowych rękawicach...
![]() |
|||
Reklama (jeśli nie chcesz jej oglądać, zarejestruj się na forum!)
|
|
03.03.2014, 20:59
|
|||
|
|||
Bez przesady...Karmienie- filety, mrożonki odpowiedniej grubości od Mario, czasami żywiec.
Arowana ponoć nawet daje się głaskać, jak i niszczuka, jak i pawiooka. Nawet jak miałem piranie w akwarium łapy pchałem do akwarium i się nie bałem i nic mi nigdy nie zrobiły. Uaru zdarzyło się , skubnęły mi palca, ale bezpoleśnie. Channa kiedyś przyatakowała mój palec jak się zbliżałem z żarciem i się uczepiła go, również bezboleśnie. |
|||
03.03.2014, 21:14
|
|||
|
|||
Czyli kolejny mit został obalony.
![]() |
|||
23.10.2014, 21:37
|
|||
|
|||
Kilka fotek z wizyty u znajomego. Po 4 latach zobaczyłem rybkę, którą sam sprzedałem, gdy miała jakieś 8 cm. Teraz jedynie 70
![]() Rybeczki naprawdę robią wrażenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apistogramma - agassizii (red, pastel, flamenco), bitaeniata "Shushupe", cacatuoides, elizabethae, eremnopyge, macmasteri, mendezi, sp. "Pebas", Krewetki - RC, CR, |
|||
23.10.2014, 21:38
|
|||
|
|||
Cudo...ach...może kiedyś...
|
|||
23.10.2014, 21:39
|
|||
|
|||
Zaraz Adam sprzeda mi akwarium jak to zobaczy
![]() |
|||
23.10.2014, 21:40
|
|||
|
|||
Żeby było ciekawiej to jest na wydanie
![]() Apistogramma - agassizii (red, pastel, flamenco), bitaeniata "Shushupe", cacatuoides, elizabethae, eremnopyge, macmasteri, mendezi, sp. "Pebas", Krewetki - RC, CR, |
|||
23.10.2014, 21:40
|
|||
|
|||
Piękne
![]() Pozdrawiam, Robert ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|