Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tu się witamy
Rafał - administrator forum. Z zawodu nauczyciel matematyki fizyki i informatyki, lat 30.

Posiadam 5 zbiorników: 450l (welony), 300l (krewetki, drobne ryby), 112l (welon, zbrojniki), 64l (krewetkarium) i 20l (bojowniki short tail metal i half moon).
Odpowiedz
Witam. :-)
Mam na imię Radek. Lat 33
Z wykształcenia technik budownictwa, oraz dyplom licencjata administracji publicznej.
Pracuję jako Komendant Rejonu w firmie zajmującej się ochroną mienia oraz sprzątaniem.

Posiadam dwa zbiorniki : 200l orz 18l
Ten ostatni zamierzam przeznaczyć na krewetki -White Perl lub Crystal Red
Allegro - rademenes1976
Odpowiedz
Witam wszystkich!!

Mam na imię : Radek i mam 25 lat
Mieszkam w Gorzowie
Pracuje w gazowni w Barlinku jako monter sieci i instalacji

Posiadam 2 zbiorniczki: 200l i 60l
Odpowiedz
Witam WszystkichSmile
Nazywam się Paweł, mam 25 wiosenek i akwarystyką zajmuję się od 20 lat Smile, mieszkam w Szczecinie.
Aktualnie moje zalane zbiorniki:

500 litrów - Dyskowce
500 litrów - Roślinny
375 litrów - Malawi
130 litrów - Krewetkarium
112 litrów - Mcharium z Bojownikiem
112 litrów - Brzankarium

Z zawodu jestem wykonywanego Administratorem Sieci Komputerówych zwanym inaczej SysAdminem Smile
Odpowiedz
Witanko mam na imie Sebastian lat 35 na forum zawitałem z racji Rafała i jego pobytu na innym forum z okolic Szczecina
Mieszkam w Norwegi
Odpowiedz
Cześć,

Mam na imię Paweł, lat 29, mieszkam w prawobrzeżnej części Szczecina. Z wykształcenia Technik Inżynierii Środowiska / Socjolog Smile Zawodowo - pracownik spółki ZCH Police. Akwarystyka od ... ze 20 lat będzie z przerwami. Na dzień dzisiejszy skromnie - 103L - roślinne.
Odpowiedz
Witam. Mam na imię Marcin, lat 23. Mieszkam w Gorzowie. Z wykszttałcenia lic. informatyki. Akwarystyka zajmuje się od 3-4lat.
Odpowiedz
Cześć Wszystkim Wink

Mam na imię Marcin, nazwisko Szarejko. Od 28 lat mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Od wielu lat pasjonuję się fotografią sportową co można zobaczyć w Gorzowie. Z wykształcenia jestem informatykiem. Ogólnie rzecz biorąc w chwili obecnej udaje mi się pracować w branży informatycznej.

Akwarystyką nigdy tak porządnie się nie zająłem. Kilka razy w życiu miałem akwarium ale ojciec zawsze to zniszczył ponieważ kupował różnego pojęcia sumy i za przeproszeniem wszystko zjadały.

Z uwagi że przeprowadzam się na swoje nowe mieszkanie chcę od razu stworzyć sobie cały porządny zestaw i uczyć się na bieżąco wszystkiego z tego forum i od Was drodzy forumowicze. Więc często będę zadawał bardzo lakoiczne pytania, za co przepraszam.

Smile
Odpowiedz
Witajcie!

Mam na imię Jowita. Lat,.ekem..nie wiem czy powinnam, podobno kobiet się nie pyta o wiek.., ale skoro Wy się tak ładnie przedstawiacie.. Rocznik '86. Studiuję Medycynę Weterynaryjną..jeszcze mi to pewnie trochę czasu zajmie.

Baniak w GW to 65l, a we Wrocku 25l (stricte minimalizm).
Odpowiedz
Witam
Mariusz informatyk,analityk bankowy lat w sumie to 35. Mieszkam w Licheniu i właśnie zaczynam swoje akwarium. Skromnie na razie 120l.
Linus Torvalds : A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
[-]
Witaj
Musisz się zarejestrować aby pisać na LFA.

Login:

Hasło:

[-]
Historia forum
akwarystyczne.info - Lubuskie Forum Akwarystyczne istnieje od 13 lat
To forum powstało 08.12.2009.

[-]
Magazyn Akwarium

[-]
Reklama

>