Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tu się witamy
Cześć Bartek, miło poznać. Widzę, że u ciebie zamiłowanie do małych zbiorników górujeWink Dziewięć akwariów musi fajnie wyglądać, pokaż nam to w galerii.
Więcej o dyskowcach na dyskowce.info
Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein
Odpowiedz
Cześć Bartek. Chwal się kreweciami Smile
Apistogramma - agassizii (red, pastel, flamenco), bitaeniata "Shushupe", cacatuoides, elizabethae, eremnopyge, macmasteri, mendezi, sp. "Pebas",
Krewetki - RC, CR,
Odpowiedz
Witaj !:-)
Odpowiedz
Mario napisał(a):Chwal się kreweciami
W podpisie jest link do bloga Smile
Fajne krewecie i ładne zdjęcia więc zapraszam do naszego konkursu.
Odpowiedz
Cześć mam na imię Darek.
Pół roku temu wróciłem do akwarystyki po ponad 8 latach przerwy.
Odpowiedz
Cześć Darek. No to pokaż co masz teraz lub opowiedz co planujesz?
Więcej o dyskowcach na dyskowce.info
Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein
Odpowiedz
W tej chwili chwalić się nie mam czym. Po tak długiej przerwie ambitnie porwałem się na roślinniaka w dodatku kostkę 30x30x30. Wiedziałem że łatwo nie będzie, ale nie sądziłem że akwarium będzie aż tak wrażliwe na jakiekolwiek zmiany. Myślę że niedługo pochwale się czymś trochę większym, plan już jest, teraz zaczynam zbierać klocki.
Odpowiedz
Witaj Darecki na LFA Wink
No niestety im mniejsze akwarium tym bardziej podatne na wszelkie nasze błędy.
Apistogramma - agassizii (red, pastel, flamenco), bitaeniata "Shushupe", cacatuoides, elizabethae, eremnopyge, macmasteri, mendezi, sp. "Pebas",
Krewetki - RC, CR,
Odpowiedz
Hej! Dluuuugo mnie nie bylo,wiec przywitam sie ponownie ze starymi znajomymi oraz nowymi Wink
Z uwagi na wyprowadzke nie mam juz akwa :/ ale mam nadzieje nacieszyc oczy waszymi ,poki sam ponownie nie zaloze jakiegos....Wink kiedy to bedzie -nie wiadomo...
Witam wiec wszystkich !!!!
PS.prosze was tylko o nie zwracanie uwagi na moja pisownie-nie mam polskich znakow na kompie Wink
Odpowiedz
No kupę czasu od nas odpoczywałeś. Sporo się przez ten okres na forum zmieniło, mam nadzieję na lepsze Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
[-]
Witaj
Musisz się zarejestrować aby pisać na LFA.

Login:

Hasło:

[-]
Historia forum
akwarystyczne.info - Lubuskie Forum Akwarystyczne istnieje od 13 lat
To forum powstało 08.12.2009.

[-]
Magazyn Akwarium

[-]
Reklama

>