Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tu się witamy
Wlasnie przegladam Rafale i oczom nie wierze Smile Oczywiscie ze pozytywnie!!! Jeszcze raz pozdrawiam z Monachium!!! Smile
Odpowiedz
Cześć z tej strony Daniel jestem szczęśliwym posiadaczem 120l. Z zawodu jestem spawaczem Wink
Odpowiedz
Cześć Bąbel, Cześć Daniel..
Więcej o dyskowcach na dyskowce.info
Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein
Odpowiedz
(31.07.2014, 19:55)Adam napisał(a): Cześć Bąbel, Cześć Daniel..
Adam powinno byc cześc Bąbel i cześc Denzel:lol:
Ja również Was witam chłopaki
Odpowiedz
Witam! Nazywam się Rafał, jestem uczniem technikum, mam 19 lat. Posiadam dwa zbiorniki 112 i 70l. Oprócz tego mam Gekona orzęsionego i całkiem pokaźny zbiór entomologiczny. Przedstawiam się dopiero teraz bo jakoś wcześniej nie widziałem tego tematu i nie miałem czasu.
Odpowiedz
Trzmiel napisał(a):Oprócz tego mam Gekona orzęsionego i całkiem pokaźny zbiór entomologiczny

No to chwal się !! Nie czekaj Smile Jaszczurki mnie średnio interesują, ale robale wszelkiej maści owszem Smile
Odpowiedz
Jaszczurki i robale to takie zwierza, których nie chcę mieć, ale rownież z przyjemnością popatrzę na nie u ciebie.
Ten kto idzie za tłumem nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca do których nikt jeszcze nie dotarł. – Albert Einstein
Odpowiedz
Zdjęcia nie są świetniej jakości, ale wszystko widać. Co do zbioru, może jednak nie jest aż tak pokaźny, ale wiele owadów czeka w innych pojemnikach na oznaczenie i dodanie etykiet. Polskie zbieram tylko Curculionidae i trochę Scarabaeidae, reszta to egzotyki.
[Obrazek: gh_1.jpg]
imagen
[Obrazek: IMG_0003.jpg]
Odpowiedz
Jestem Maja, mam 17 lat, mieszkam w Strzelcach Smile
Posiadam od nie dawna jedno akwarium 60 litrowe, a w nim:
8x neonków inessa, 2x brzanki różowe i jeden glonojad,
Odpowiedz
Cześć Maja, pokaż nam swój zbiornik w galeriiWink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
[-]
Witaj
Musisz się zarejestrować aby pisać na LFA.

Login:

Hasło:

[-]
Historia forum
akwarystyczne.info - Lubuskie Forum Akwarystyczne istnieje od 13 lat
To forum powstało 08.12.2009.

[-]
Magazyn Akwarium

[-]
Reklama

>