Liczba postów: 130
Liczba wątków: 2
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Co myślicie aby małym nakładem kosztów rozreklamować formum
Chodzi mi tu nie o roznoszenie ulotek po klatkach ale o dotarcie do konkretnych odbiorców.
Ktoś przejdzie się po sklepach i zapyta czy nie było by problemu by przy kasie leżało kilka ulotek. (coś co przyciąga wzrok na polowe ulotki jakieś akwarium ładne a niżej tekst zachęcający do zaglądnięcia na forum i oczywiście adres.
Koszt takich ulotek nie jest wielki tylko ktoś musi zaprojektować wygląd ulotki na allegro są dobre ceny.
Jeśli dostane gotowy projekt ma znajomego który ma ploter itp. i zapytałbym się ile by za to chciał (choć wątpię czy taniej niż na allegro)
"I promise one thing, lots of violence.", "One good punch on the chin and he's done" Wanderlei Silva
Does anybody posses the cryptonite to STOP WANDERLEI!??
Always supporting:
Wand,Shogun,Fedor,Penn,GSP,Pulver and all PRIDE fighters
Liczba postów: 17 572
Liczba wątków: 870
Thanks Received: 6 in 6 posts
Thanks Given: 2
Miasto: Gorzów Wlkp.
Rok urodzenia: 1980
Zapraszam do lektury i pomocy:
http://akwarystyczne.info/viewtopic.php?t=285
To co proponujesz, już jest zrobione. Tylko nie w formie ulotki a w formie wizytówki. Wizytówkę taką możesz dostać w Piranii, Pandzie. W Skalarze też były ale nie wiem czy jeszcze są. W Zielonym Zoo nie zgodzili na zostawienie wizytówek w sklepie. Co jakiś czas dodrukowuję i donoszę do tych sklepów. Pomoc mile widziana, plik w PDFie, gotowy do druku na kartkach formatu A4 jest do pobrania w tamtym wątku. Potrzebny tylko papier wizytówkowy, drukarka atramentowa lub kolorowa laserowa i najlepiej gilotyna, bo cięcie nożykiem czy nożyczkami jest dość uciążliwe
Zwoleya Izdynki
Niezarejestrowany
W sobote w "WATRALU" coś poradzimy
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 11
Miasto: München
Rok urodzenia: 1975
Rafał,może byś przeedytował te wizytówki na obecną nazwę

Za tydzień będę w Gorzowie to wziąłbym ten papier(jak jeszcze masz

) i wydrukował kilka.W Skwierzynie startuje drugi sklep akwarystyczny,rozmawiałem w obydwóch i można je będzie zostawić "na ladzie".Nawet jakbyś miał jakiś plakat albo coś to tez mówili w jednym,że powieszą

Co TY na to??
Postaram się w weekend poprawić wizytówki.
Plakat, hmm, nic takiego nie mam ani nie mam też zdolności plastycznych żeby coś takiego zaprojektować. Wiele czasu zajęło mi stworzenie prostego ogłoszenia o konkursie fotograficznym do Magazynu Akwarium, więc stworzenia plakatu się nie podejmę. Ale może ktoś ma takie umiejętności / znajomego, który by zaprojektował plakat forum? Przydałoby się coś takiego zrobić, bo muszę się do Zielonej Góry wybrać zostawić w sklepach wizytówki i może też plakaty.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 11
Miasto: München
Rok urodzenia: 1975
Plakatem mógłby być ten wielki baner ze strony głównej...Ja niestety nie umiem projektować grafiki
rafik509
Niezarejestrowany
ja mogę się tym zająć ale dopiero w sobote
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 28
Ja mam drukarkę A3 w firmie wiec w razie co mogę puścić plakat.
Linus Torvalds : A computer is like air conditioning: it becomes useless when you open windows
rafik509 napisał(a):ja mogę się tym zająć ale dopiero w sobote
Rafik, i jak wygląda sprawa plakatu? Bo drukarnię mam już załatwioną
rafik509
Niezarejestrowany
daj mi 2 dni i zrobię