Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe logo forum, koszulki i inne gadżety
Forum dorobiło się w końcu logotypu, który możecie obejrzeć na nowym banerze. Do tej pory nic takiego nie istniało, dlatego też nie myśleliśmy o koszulkach forumowych czy innych gadżetach.
Mam przygotowany projekty nadruków na koszulki (duży nadruk na plecach i mały na piersi). Będzie możliwość zamówienia koszulek - kolor czarny, krój damski lub męski, rozmiary od S do XXXL. Koszt zakupu na tą chwilę jest jeszcze nieznany, czekam na wycenę. Na pewno będzie on zależny od ilości zamawianych koszulek. Będzie ktoś zainteresowany?

A może macie pomysły na jakieś inne gadżety? Oczywiście wszystkiego na raz się zrobić nie da (koszty) ale stopniowo powinno się udać.
Odpowiedz
ja na koszulkę oczywiście wszystko zależy od kosztu wykonania
"I promise one thing, lots of violence.", "One good punch on the chin and he's done" Wanderlei Silva
Does anybody posses the cryptonite to STOP WANDERLEI!??
Always supporting:
Wand,Shogun,Fedor,Penn,GSP,Pulver and all PRIDE fighters
Odpowiedz
Ja również koszulkę zamówię, jak będzie fajna to może i dla swojej kobiety też zamówię.
Odpowiedz
jestem za zobaczymy tylko jakie będą kaszta
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Odpowiedz
Ja chce stary baner !!!! Smile :[
Pozdrawiam Serdecznie Smile

"Zainspirowany niepowtarzalnym pięknem natury"
Odpowiedz
Umbrosorium napisał(a):Ja chce stary baner !!!! Smile :[
ja również
"I promise one thing, lots of violence.", "One good punch on the chin and he's done" Wanderlei Silva
Does anybody posses the cryptonite to STOP WANDERLEI!??
Always supporting:
Wand,Shogun,Fedor,Penn,GSP,Pulver and all PRIDE fighters
Odpowiedz
Nie przesadzajmy Wink Zmiany są potrzebne, a i tak każdy skupia się na zawartości, a nie na oglądaniu banerka Wink

Apropo pomysłów - Podkładki pod myszki, kubki, smycze, długopisy, magnesy na lodówkę, nalepki. Chwilowo to wszystko co mi do głowy przychodzi i moim zdaniem jest fajne Wink
Pozdrawiam,
Robert

[Obrazek: podpis.gif]
Odpowiedz
No dobra, to zacznijmy od podkładek pod mysz. 7 zł za sztukę. Ilu jest chętnych na zakup? (minimalne zamówienie to 30 sztuk). Ne wycenę koszulek cały czas czekam.

Robert ma rację, zmiany są potrzebne, do poprzedniego banera powrotu już nie ma. Jak ktoś się bardzo przywiązał, to w galerii i w MA są zdjęcia zbiornika Wink
Odpowiedz
ja chcę 5 koszulek jak będą za tą cenę.
Rafał może zrób 2 podkładki pod mysz i wystaw na licytację na rzecz forum i dalszych zamówień. Z pewnością znajdą się chętni na rarytaski Wink
Odpowiedz
Proponuję nie sprzedawać gadżetów po kosztach, tylko z marżą. Kilka złotych tu czy tam i na utrzymanie serwera, nagrody itp. będzie.
Co do podkładki pod mysz, to jeśli to będzie silikonowa o grubości max 1mm to biorę.
Odpowiedz